Preturi Tatuaje

Preturi reduse cu 20% pentru sesiunea „Full Day”

Gava - Tattoo Artist

Preturi artist tatuator – Gava

  

Pret minim

Pretul minim se percepe pentru orice tatuaj cu un timp de executie mai mic de o ora. 

 

 

250 lei / ora tatuaj

Pret ora

Costul unui tatuaj este calculat in functie de durata de executie. Timpul alocat pregatirii operatiei de tatuare nu este taxabil.

 

 

250 lei / ora tatuaj

Full day

Achizitionand acest pachet de servicii rezervi o intreaga zi (8 ore) in care vei fi singurul client si vei beneficia de intreaga atentie a artistului tatuator.
1500 lei
1200 lei / zi 

• Cum procedez daca imi doresc un tatuaj unic, conceput special pentru mine ?

In aceasta privinta trebuie sa iti rezervi o zi si o ora pentru o discutie cu unul dintre artistii nostri.

• In cat timp o sa am design-ul tatuajului gata ?

Cel mai scurt timp de asteptare este de o zi. Totusi, in functie de numarul solicitarilor, timpul poate creste semnificativ. In urma discutiei pe care o vei avea la salon, noi iti vom comunica exact timpul alocat design-ului.

• Cand si cum pot plati ?

Plata se face la finalul tatuajului, cu exceptia avansului (minim 100 lei) care se depune in momentul efectuarii unei programari.

• Cine va face design-ul tatuajul meu ?

Designul va fi realizat de un artist tatuator, in urma discutiei din salon. Vor fi folosite pozele furnizate de client sau alese la impreuna. In functie de caz putem desena modelul de tatuaj pe tableta grafica.

• Imi pot alege orice tip de tatuaj indiferent de stilul predominant al salonului ?

Da, putem face aproape orice tip de tatuaj.

• Ce garantie am daca aleg New Age Tattoo ?

Artistii nostri au o experienta internationala si un portofoliu solid ce garanteaza satisfactia clientului. Suntem obisnuiti sa oferim servicii custom pe placul fiecarui client in parte. Orice creatie pe piele ramane intiparita toata viata si din aceasta cauza vom incearca sa aducem un beneficiu permanent imaginii de care clientul se va bucura de-a lungul anilor.

• Ce primesc mai exact daca voi plati pentru un tatuaj 'custom' ?

Primesti timp in care tatuajul imaginat poata fi materializat pe piele. Iti rezervi o consultatie gratuita si o discutie cu unul dintre artisti in care ii vei explica ideea din spatele tatuajului dorit. Poti veni cu un set de poze prin care sa-i exemplifici ideea ta. In timpul discutiei se structureaza forma tatuajului astfel incat semnificatia lui sa fie adaptata pe zona in care vei alege sa iti faci tatuajul. La finalul discutiei vei avea un design realizat in photoshop si vei sti timpul aproximativ alocat efectuarii tatuajului si implicit pretul.

• Poate fi arta cu adevarat 'custom' ?

Arta este imaginea sufletului oglindita intr-o mare de culori 😉

AI O IDEE DE TATUAJ SI VREI SA DISCUTI CU NOI?